Word Brand Promoter

Ga aan de slag bij People Interest

Dé weg naar gegarandeerd succes

Face-to-face sales & promotion

Laat eindelijk terug écht van je horen met een face-to-face aanpak, los van een steeds rumoeriger online landschap.

B2C sales

Ga op persoonlijk gesprek bij klanten thuis.

B2B sales

Bezoek bedrijven die interesse tonen in producten of services van onze klanten.

Event sales

Promoot en verkoop een merk op beurzen en evenementen.

Flexibel en vrij

Wees je eigen baas

Jij bepaalt hoe je jouw tijd indeelt en waar je op focust.

Ontwikkel jezelf

Persoonlijk en professioneel

Kom uit je schelp, leer nieuwe technieken en laat je inspireren en triggeren door coachings en incentives.

Bepaal zelf wat je verdient

The sky is the limit

Jij bepaalt hoeveel je werkt en wat je inkomen is.

Laat jezelf volledig ontplooien

Krijg een brede waaier aan opleidingen

Wij bieden een antwoord op al jouw vragen

Vraag om het even wat

People Interest, zijn 3 ervaren Direct sales experts en ondernemers die de koppen hebben samen gestoken. Omdat ze met regelmaat merkten dat in sales bedrijven meer naar het geld wordt gekeken in plaats van naar de mens.


Wij investeren in mensen en geloven dat dit succesvolle resultaten zal hebben in de verkoop en de resultaten. 

Als Brand promoter ga je jouw  ‘people skills’ volledig ontplooien en benutten. Je bent immers het visitekaartje van onze klanten. Elke Brand Promoter bewandelt een ander traject, iedereen is tenslotte anders!

Wil je meer dan een 9 to 5 job? Een mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen een hecht, sterk en vooral gemotiveerd team met de juiste portie FUN?  Dan zit je bij ons goed! We helpen je te ontwikkelen in aspecten waar de traditionele bedrijven de bal misslaan…En je verdient er nog goed bij ook!

Bij ons krijg je altijd een hoogwaardige startopleiding. Eens je aan de slag bent wordt je dagdagelijks gecoached, gemanaged en bijgestuurd. Wij geven diverse extra opleidingen om jouw persoonlijke competenties verder te ontplooien. 

  • Door onze ervaring hebben we het ontwikkelen van mensen echt centraal gezet. Zo zijn we het bedrijf met de meest brede waaier aan kwalitatieve opleidingen.
 

Alle wegen leiden naar People Interest, ben je met de auto? Perfect, Waagnatie biedt een zeer ruime parking aan. Ook vind je naast ons kantoor en de waterzijde een parking. Geen auto? Geen probleem, een tram/bus halte stopt vlak aan ons kantoor. Of liever te water? Dan kan je de waterbus nemen.  Tevens beschikken we over een ruime fietsenstalling voor de sportievelingen onder ons.

Een goede portie motivatie en positiviteit, een up-to-date CV en referentiebrief is een standaard. Bereid ook enkele vragen voor en neem een notebook met pen mee om een super indruk te maken!

Dress for the job you want, not the job you have. Deze quote dragen we hier sterk in het vaandel. Een kostuum voor de heren, liefst met stropdas, en voor de dames business / business casual.

Hier maak je toch best een hele dag voor vrij, we beginnen ’s morgens met onze dagelijkse opleiding en praktische training. Hierna volgt een krachtige meeting met de gehele organisatie. Om vervolgens, kort na de middag, te starten met het behalen van de resultaten. Op deze dag zullen jouw doorzettingsvermogen,  gedrevenheid en andere kwaliteiten worden getest.

Als je hier geraakt, ben je op de goede weg. Tijdens deze week zal je hoofdzakelijk getraind worden in product en sales. Dit is een opleiding die we ook geven aan bedrijven tegen vergoeding maar wij met plezier in jou investeren, je betaalt hier dus niets voor! Neem zeker iets mee om te schrijven. Een maaltijd en drankje zal voorzien worden. Benut deze opportuniteit optimaal, wees dus niet bang om vragen te stellen.

Geen probleem, laat dan tijdig aan info@peopleinterest.be weten waarom je er niet bij kan zijn. Geef ook meteen een drietal data door wanneer het voor jou wel zou passen, dan zetten we samen een nieuwe datum vast!

Stiptheid is je eerste indruk, wees dus zeker op tijd. Moest dit toch uitzonderlijk gebeuren laat dit even weten per mail: info@peopleinterest.be en je contact binnen het bedrijf.

Interesse om jezelf te ontwikkelen in sales?

Laten we samen groeien

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.