Over Ons

Achter de schermen bij People Interest

Wij zijn meer dan

People Interest is een dynamische direct sales en marketing start-up, gevestigd in Antwerpen.
Via face-to-face ontmoetingen promoten wij diverse merken bij potentiële klanten in Vlaanderen. 

Bij People Interest primeert de persoonlijke touch. Wij geloven dat een face-to-face ontmoeting met een klant ons de kans geeft uw merk te doen opvallen en te doen bijblijven.

slechts verkopers

Onze Brand Promoters zijn door en door gepassioneerd in sales en marketing. Daarenboven wordt elke promoter dagdagelijks getraind om steeds de beste klantenservice te kunnen bieden. 

We mogen dan wel nieuw zijn, onze oprichters kunnen teren op jarenlange ervaring binnen de sector. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat we dankzij deze stevige fundering People Interest naar de top kunnen brengen van de sales.

Face-to-face aanpak

Een persoonlijk contact  is tegenwoordig van goudwaarde. Wij gaan back-to-basics, ver weg van de digitale ruis. 

Persoon boven product

Voor ons is de persoon belangrijker dan het product. Wij steken onze tijd in de mensen, niet in de producten.

Meer dan een verkoper

Onze Brand Promoters bieden een excellente klantenervaring voor elke specifieke klant. Ze zijn het uithangbord van het merk of label dat zij vertegenwoordigen.

Training en meer

Een goede training en opvolging is noodzakelijk om consistent goede resultaten neer te zetten.  Onze Promoters zijn topatleten als het aankomt op sales!

Jouw droom. Onze missie.

Wij investeren in mensen in plaats van producten

Door onze face-to-face aanpak brengen we producten en diensten op een zeer hoogwaardige manier naar de potentiële klant. Hiervoor zetten we in op verzorgde en goed opgeleide vertegenwoordigers, de Brand Promoters.

Onze promoters gaan niet enkel een intensieve opleiding tegemoet alvorens van start te gaan, maar genieten ook elke dag minstens 60 minuten aan training. Wij investeren in mensen niet in het product! Dat maakt dat we een hoogwaardige en consistente service kunnen bieden aan onze klanten. Hiervan kunnen zowel onze klanten als onze promoters de vruchten van plukken. 

Ontmoet onze partners

Met deze bedrijven werken we samen

Zij maken ons top

Je wilt succesvol zijn?

Samen kunnen we dit waarmaken

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.